Vi säger bara ja till det bästa - så att du också kan det!

Sedan 90 år har Asperö Handels AB varit agent, distributör samt grossist för välkända internationella produkter och varumärken. Egen tillverkning har hela tiden skett under varumärket Rivö. Sveriges mest populära källa till tekniska textilier såsom t.ex. båtkapellväv och segelduk, tillbehör för fritidsbåtar och fartyg, fiskeredskap. Insatsvaror till industrin.

Många av de välkända produkterna som finns i handeln har just Asperö Handels AB som distributör och vår verksamhet är väl anpassad till de utmaningar som finns inom modern handel och industri.

Asperö Handels AB arbetar med 5 principer som bas, (1) Ett bra förhållande mellan  kvalitet/pris, (2) Design som är enkel och funktionell, (3) Basfärger och material med lång livslängd, (4) En känsla för detaljer som gör helheten, (5) En strävan efter att välja alternativ som är bäst ur miljösynpunkt. Solida, funktionella produkter av högsta kvalitet finner ni tack vare detta hos oss.

Vi tar ansvar

Allt vi gör påverkar vår omvärld på ett eller annat sätt. Vi på Asperö Handels tar ansvar för vår verksamhet och hur den påverkar människor och miljö. Corporate Social Responsibility (CSR) är väl integrerat med våra dagliga affärer.

Asperö Handels AB tänker att människor ska äga mindre men bättre produkter - de som ger glädje att bruka. Produkter som är vackra, tidlösa och undviker trender, har enastående funktionalitet och kvalitet samt tillverkas av de bästa tillgängliga material för en lång livslängd. Detta är vårt bidrag till en hållbar utveckling.